Plastische chirurgie

MACS-lift

MACS staat voor Minimal Access Cranial Suspension en zorgt voor een gladdere huid rondom uw wangen en strakkere kaaklijn. Via een kleine snede, voor uw oor tot aan uw haarlijn, worden de onderliggende weefsels met een hechtdraad gelift. Uw overtollige huid wordt verwijderd en vervolgens wordt uw snede zorgvuldig gehecht. De MACS-lift is populair vanwege de korte behandeltijd en het snelle herstel. Bovendien leidt deze behandeling tot minder littekens en kan de ingreep onder plaatselijke verdoving uitgevoerd worden.

Mini-facelift

De mini facelift wordt ook wel de S-lift genoemd. Bij een mini-facelift wordt enkel uw verslapte huid op uw wangen en onder kaaklijn behandeld. Uw voorhoofd en hals worden hierbij buiten beschouwing gelaten. De mini-facelift is een populaire behandelingen omdat de ingreep veel minder ingrijpend is dan de klassieke facelift. De plastisch chirurg verwijdert aan beide kanten van uw gezicht, voor uw oor, een smal reepje huid in de vorm van een S. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

Halslift

Wanneer uw huid in uw hals erg verslapt is, dan kan een halslift een oplossing zijn. Met de zogenaamde SMAS facelifttechniek behandeling.

De Fraxel laat diepe rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken en andere huidbeschadigingen snel en effectief verdwijnen. Door veroudering van de huid en de blootstelling aan zonlicht breekt de huid elastine en collageen sneller af dan zij kan aanmaken. De Fraxel laser stimuleert het herstel en de aanmaak van nieuw collageen en elastine. De huid vernieuwt en verbetert zich van binnenuit.

Fraxel

Fraxel is een fractionele laser. Het bijzondere van deze laser is dat het alleen kleine gedeeltes (fracties) van de beschadigde huid behandelt. De laser maakt nauwkeurig microscopisch kleine gaatjes diep in de huid zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Het gezonde omringende weefsel blijft ongedeerd en dat zorgt voor een snel herstel van de gehele huid. Het herstel is niet pijnlijk, maar u bent wel enkele dagen minder toonbaar. De huid ziet er eerst rood uit als na zonnebrand en zal daarna verkleuren en vervellen. Maar dan komt uw nieuwe frisse huid tevoorschijn.

De nieuwste lasers sturen een straal die tot 3mm diep in de onderhuid doordringt en de weefsels in de diepte aanzet tot verjonging. Dit zonder de opperhuid te beschadigen waardoor het herstel in luttele uren bereikt wordt. Dankzij de specifieke golflengte van 1550 nm heeft deze laser het voordeel de opperhuid te sparen en toch de onderhuid diep aan te pakken.

Resultaat

Een strakkere huid, duidelijk minder fijne lijntjes.

Een mooiere egale tint met minder roodheid en pigmentvlekken.

Fijnere poriën en minder acne.

Het vervagen van littekens en striemen en verbetert de huidstructuur

Nederlandse prijs €350 per zone
Wij beiden dit GRATIS aan bij een bij facelift behandeling.

Overige behandelingen

Wij bieden nog meer behandelingen aan zoals neuscorrectie, oorcorrectie en buikwandcorrectie.
Wij hebben een oplossing voor al uw esthetische vragen in onze kliniek EsteCenter Istanbul

3D neuscorrectie